Over Palestra Fysiotherapie

De praktijk van Palestra Fysiotherapie is gevestigd in fitnesscentrum Palestra aan de Marius Bauerstraat 233a+b, in het stadsdeel Slotervaart/Overtoomseveld.

De praktijk is in november 1998 opgericht. Er zijn momenteel 3 medewerkers werkzaam bij Palestra Fysiotherapie. Onder de knop Medewerker stellen wij ons op deze site aan u voor!

Aangezien de fysiotherapiepraktijk is gevestigd in het fitnesscentrum is de ruimte om te oefenen zeer groot. Fitnesscentrum Palestra is een van de grootste, modernste en best uitgeruste fitnesscentra van Amsterdam. Dit is een groot voordeel voor het ‘optrainen’ van diverse lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld: nek/schouderklachten, lage rugklachten, instabiliteitsklachten, reumatische aandoeningen, arthrose, revalidatietraining na diverse operaties en sportrevalidatie na een blessure. Patiënten die in behandeling zijn kunnen, indien dit noodzakelijk is voor de behandeling, gratis of tegen een kleine betaling gebruik maken van de faciliteiten van het fitnesscentre.

We hebben onder onze clientèle zowel (top)sporters als niet sporters. Een groot aantal atleten van atletiekverenigingen AAC en Phanos, voetballers van Blauw-Wit Amsterdam en AORC/Lebo vastgoed, zwemmers van de Dolfijn alsmede spelers van American Football vereniging Crusaders worden door ons geholpen. We begeleiden ook regelmatig vertegenwoordigende teams bij wedstrijden, zowel nationaal als internationaal. Tevens begeleiden wij de hardlopers van Running Holland (www.runningholland.nl). Daarnaast is Stijn Boek werkzaam voor de Atletiekunie en is hij fysio- en manueel therapeut bij de wielerbond (KNWU). In 2012 is hij als therapeut meegeweest naar de Olympische Spelen van Londen.

Neem nu contact op!